Montage

Industrilego

Kvalitet, leveranssäkerhet och ett personligt bemötande är väldigt viktigt. Inte bara för våra kunder utan även för oss själva. Det finns en stolthet i att kunna leverera rätt produkter på rätt plats och i rätt tid.

 

Industrilego handlar om att skapa kostnadseffektiva lösningar på våra kunders utmaningar utan att göra avkall på resultatets kvalitet. För att nå ett sådant mål ställs höga krav på våra medarbetare. En kombination av bred och djup kompetens möjliggör ett flexibelt arbetssätt där vi antingen kan ta hand om hela projektet från konstruktion till montage eller göra punktinsatser med specialister på utvalda delar.

Utveckling och konstruktion

Att våga tänka nytt och hitta nya kreativa lösningar på våra kunders utmaningar är alltid lika spännande. Vi är en trygg partner under hela utvecklingsprocessen.

Pulverlackering

På Astral har vi pulverlackerat aluminiumprofiler och plåt sedan början av 80-talet. I två pulverlackeringslinjer lackerar vi omkring 1,5 miljoner meter aluminium varje år.

Bearbetning

Mångårig erfarenhet och en välutvecklad maskinpark borgar för kvalitativ bearbetning.

Montage

Vi monterar de allra flesta typer av produkter. Det kan handla om allt från balkonger till mer tekniskt avancerade produkter där elektronik är en viktig del.

Kontakt

 

Lars Olofsson

Försäljningschef
0660-37 65 58
lars.olofsson@alab.com

Film

Embedded thumbnail for Industrilego

Intresseanmälan