Om oss

Mycket har hänt sedan Astral grundades för drygt 30 år sedan. Vi har vuxit från ett litet företag med pulverlackering som specialitet till ett företag som kan vara ett stöd genom hela kedjan. Rent konkret innebär det att vi kan erbjuda det mesta från utveckling och konstruktion till totalentreprenad och renovering.

 

Att hela tiden utvecklas och hitta nya vägar framåt är naturligtvis oerhört viktigt, men det är samtidigt inget självändamål. Att växa i symbios med våra kunder, att leverera lösningar som vi kan vara stolta över och att alltid erbjuda en servicenivå som våra kunder kan vara nöjda med - det är och förblir det allra viktigaste. 
Astral AB håller till på Gålnäsindustriområde 1 mil söder om Örnsköldsvik. Vi äger varumärket Astral som är ett av de första svenska systemen för inglasning och fönsterrenovering med aluminiumprofiler. Astral äger också ensamrätten för licenstillverkning av Solarlux inglasningssystem.

 

Astral AB är ett medlemsföretag i Balkongföreningen, BF. Syftet med föreningen är att verka för hög tillverkningskvalitet hos medlemsföretagen. Det sker bland annat genom tekniska anvisningar som gäller för hela branschen. På så sätt kan du vara säker på att din leverantör endast använder produkter som följer Boverkets anvisningar och att arbetet utförs på ett kvalitativt sätt.

 

Astral AB ISO 9001:2008 certifikat

 

Astral AB EN1090-1 certifikat

 

Kontakt

 

Hans Granholm

Verkställande direktör / CEO
070-280 22 40
hans.granholm@alab.com

Intresseanmälan